kisfaludy_tamogatas

3 Fenyő Vendégház Házirendje Kérjük figyelmesen olvassa el!

Üdvözöljük a 3 fenyő vendégházban!

Célunk, hogy biztosítsuk az Ön kellemes pihenését és elkerüljük az esetleges félreértéseket, ezért szeretnénk, ha megismerkedne házirendünkkel!

A foglalásnál feltételezhető, hogy Ön ismeri, és elfogadja ezt a házirendet, valamint, hogy az betartásra kerül.

A vendégházunkat magánszállás keretein belül működtetjük.

 1. Érkezéskor a vendég köteles a szállásadónak átadni adatfelvétel miatt a személyes dokumentumait (útlevél vagy személyi igazolvány, lakcímkártya), és a helyszínen fizetendő összeget. Vendégeink a szobákat csak a teljes részvételi díj kifizetése után foglalhatják el!
 2. A teljes részvételi díj alatt az előre lefoglalt napokat értjük, abban az esetben, ha úgy döntenek, az itt tartózkodást előbb szakítják meg, nem áll módunkban a pénzt visszafizetni.
 3. A szállás az érkezés napján 14.00 és 20.00 óra között lehet elfoglalni. Ha később érkezne, késéséről kérjük, telefonon tájékoztasson minket! Ha ezt elmulasztja, megeshet, hogy nem tudjuk fogadni.
 4. A távozás napján 10.00 óráig kell elhagyni a szálláshelyet, ellenkező esetben felárat számolunk fel.
 5. Külön díjazás esetében lehetőség van a szállás korábbi időpontban való elfoglalásához, illetve a távozás napján tovább maradáshoz. Mindkét esetben előzetes egyeztetésre van szükség. Vendégeink érkezéskor szoba és kapukulcsot is kapnak, hogy szabadon közlekedhessenek. A távozás napján kérjük, a kulcsot a szállásadónak leadni.
 6. Vendégházunk családi vállalkozás, munkaidőnk változatos (leginkább vendégeink érkezési idejéhez igazítjuk), de rendelkezésre állunk érkezési és távozási időpontban is.
 7. A vendég érkezésekor, illetve távozásakor kérésre megoldható a vendég szállítása térítés ellenében, vagy külső személyszállító bevonásával.
 8. A csendrendeletre és a többi vendégünkre való tekintettel kérjük, mindenféle zajos tevékenységet legyenek szívesek mellőzni! Továbbá kérjük, hogy éjszakai, illetve hajnali hazaérkezéskor csendben közlekedjenek az épületben!
 9. Szobáinkban, a szálláshelyen dohányozni tilos, csak az udvaron megengedett. (Minden alternatív dohánytermékre vonatkozik!) A csikkeket kérjük, az erre a célra fenntartott hamutartókba szíveskedjenek eldobni!
 10. Kérjük, hogy figyeljenek a rendre, óvják a ház berendezését, és azokat ne vigyék ki a szobából (pl: törölköző, kispárna, takaró)!
 11. A szobák elhagyásakor, kérjük zárják el a vizet, villanyt, csukják be az ablakot, és zárják be az ajtót!
 12. A szobákba tilos bevinni bármiféle gyúlékony anyagot, eszközt!
 13. A szállás területén okozott kárt a károkozó, vagy annak törvényes képviselője köteles megtéríteni.
 14. A vendégház felszerelt konyhával rendelkezik, ahol lehetőség van egyszerű ételek elkészítésére. A mikrohullámú sütőbe ne tegyenek be fémet tartalmazó tárgyat. A háztartási szemét gyűjtése a konyhában, szobáknál pedig a fürdőszobában elhelyezett szemetesekben lehetséges. A szemét napi szinten eltávolításra kerül. Vendégházunkban szelektíven gyűjtjük a hulladékot! Kérjük, a műanyagot, alumíniumot és papírt az e célra elhelyezett gyűjtő edényekbe helyezzék.
 15. Fenntartjuk a jogot a vendégkörünk megválogatására. Ittas állapotú, agresszív hajlamú vendégeket nem fogadunk!
 16. A tulajdonos jogában áll lemondani a szállást, ha a vendég nem tartja be a házirendet.
 17. A házirend megsértése esetén, a szállás lemondásra kerülhet. Ebben az esetben a vendégnek nem áll módunkban visszafizetni az esetlegesen fennmaradó napokat.
 18. A szállás igénybevételével magától értetődik, hogy a vendég elolvasta, megértette és elfogadta a házirendben foglaltakat.
 19. Szolgáltatásaink kérhetők az üzemeltetőtől: esernyő-, varrókészlet-, cipőápolók, fellépő, vasaló.
 20. Hosszabb tartózkodás esetén hetente ágyneműcsere és takarítás biztosított. Kérésre a napi takarítás is megoldott.
 21. Fizetési módok: készpénz, banki átutalás, Szép kártya (MKB, K&H, OTP).
 22. Az idegenforgalmi adót nem lehet Szép kártyával fizetni!
 23. Parkolás ingyen biztosított a Vendégek számára.
 24. A bútorokat átrendezni kizárólag a tulajdonos beleegyezésével lehet.
 25. Távozáskor a szobákat átnézzük és az esetleges károk okozása esetén, az ebből fakadó költségeket a vendéggel a helyszínen megtéríttetjük.
 26. Tisztelettel megkérjük Önöket, hogy a falfelületre ne kenjék fel a rovarokat.
 27. Bármilyen meghibásodást észlel kérjük azonnal, haladéktalanul jelezze a szállásadónak.
 28. A mikrohullámú sütőbe ne tegyenek be fémet tartalmazó tárgyat.
 29. Tüzet rakni kizárólag előzetes egyeztetés után a kijelölt tűzrakó helyen a kijelölt farakásból, szélcsendben, egy vödör oltóvízzel felszerelkezve lehet.
 30. A tűzrakás után kérjük a Vendégeket a szemét eltávolítására és a parázs leöntésére.
 31. A wifi használat ingyenes, melynek jelszava a köztes térben elérhető.
 32. 24 órás telefonos ügyelet.

Amennyiben elégedettek a szállás szolgáltatásaival, kérjük írjanak véleményt online felületeinken. Bármilyen panaszt figyelembe veszünk, és megoldunk személyesen, munkaidőben 09.00-től 20.00-ig.

 

Kellemes kikapcsolódást és jó pihenést kívánunk!

 

Csapkó Gáborné Marcsi

Telefonos ügyelet: +36 20 362 6495